Ankara Evden Eve Nakliyat

Ankara Evden EVE  nakliyat ıÇIN GÜVENILIR BIR ORTAK

Ankara Evden Eve Nakliyat  ile yeni taşınma tadını çıkarırsınız. Deneyimli uzmanlarla ve optimize edilmiş iş akışlarıyla birleştirilen modern teknoloji sayesinde mükemmel hareketli deneyimler sunuyoruz. Sadece birkaç tıklamayla hamlenizi online olarak rezerve edebilirsiniz, planlamaya özen gösterirken, sertifikalı hareketli ortaklarımızdan biri hamlenize bakacak. Biz zaten 50.000'den fazla hamle yaptık ve size de aynısını sağlamaktan mutluluk duyuyoruz.

Evden Eve Nakliyat maliyetleri: Bir evden eve nakliyat maliyeti ne olabilir ve nereden tasarruf edersiniz
Bir hamle finansal olarak iyi düşünülmeli. Yer değiştirme maliyetlerini daha iyi anlayabilmek için yer değiştirme maliyetlerinden tasarruf etmenize ve cüzdanınızı korumanıza yardımcı olacak birkaç ipucu içeren olası maliyet faktörlerinin bir listesini hazırladık.

İçindekiler:
1 - taşınma bedelini, çevrimiçi hesaplamak 
- 2 yer değiştirme profesyonel hareket eden firma ile maliyetleri 
- 3 özel geçit maliyetlerin 
- 4 Diğer maliyetler, yukarı bir geçit getiriyor 
5 - ankara evden eve nakliyat kaydetmek için İpuçları 
6 - Nasıl devletten yardım alırım

Çevrimiçi kaldırma maliyetlerini hesaplayın

Gereksiz stresten kurtulun ve Ankara Evden Eve Nakliyat  ile taşınmanın yeni yolunun tadını çıkarın. Çevrimiçi olarak kolayca ve rahatça rezervasyon yapın. Biz yürütmek için taşınma hacminin kesin hesaplama yoluyla ve ihtiyaçlarınız taşınma takımın en uygun olanı bulmak nitelikli ortaklarımızın ankara çapındaÇok sayıdaki ek hizmetimiz arasından seçim yapın: paketleme ve ambalajdan mobilyanızın yapımına ve sökülmesine, kesintisiz bir bölgenin kurulmasına kadar, özelleştirilmiş bir hareket için her şeyi sunuyoruz.

Profesyonel bir kaldırma şirketiyle yapılan bir hamlenin maliyeti nedir?

Oldukça parçalanmış bir yeniden yerleştirme pazarı nedeniyle, bireylerin fiyatları ve hareket eden şirketleri karşılaştırması genellikle zordur Ayrıca, birçok şirket fiyatları hesaplamak için zaman alan konut denetimlerinde ısrar ediyor. Ankara Evden Eve Nakliyat  ile öyle değil.
Kişisel taşıma ücretiniz, canlı taşıma ücreti hesaplayıcı fonksiyonu ile doğrudan rezervasyon aracımızda hesaplanabilir. Oradaki hareketinizi de ayırtın, ancak elbette bunu yapmak zorunda değilsiniz.
Ayrıca, profesyonel bir hareket eden şirket ile taşınmanın gerçek maliyeti hakkında kaba bir fikir edinmek istiyorsanız, bu kullanımı kolay araçla hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Ankara Evden Eve Nakliyat  50.000'den fazla hareketi başarıyla tamamladı. Bu deneyim sayesinde, fiyatlarımız kesin olarak hesaplanır ve şeffaftır. 
Bilgisayar destekli algoritmalar kullanarak, hareketli bilgisayarımızda hem hareketli hacmi hem de fiyatı hesaplıyoruz .
Bütçeniz dahilindeyse ve gereksiz güçlüklerden kurtulmak istiyorsanız, kesinlikle profesyonel bir hareket eden şirkete taşınmayı düşünmelisiniz . Ankara Evden Eve Nakliyat 'nın amacı hamle rahatlama meselesi yapmaktır. Geleneksel taşınma şirketleriyle taşınırken, boks, uzman piyano taşımacılığı veya mutfak sökme ve yeniden inşa etme gibi ek hizmetler genellikle üçüncü taraf şirketler tarafından ayrı olarak rezerve edilmelidir. Bununla birlikte, Ankara evden eve nakliyat   ile, tüm servisleri tek bir sağlayıcıdan alıyorsunuz. 
Bu sadece gereksiz zaman hokkabazlık ve yorucu telefondan tasarruf etmekle kalmaz, aynı zamanda tam maliyetin farkında olmanızı sağlar. Tabii ki, rezerve edilmiş servis üzerindeki mutlak kontrolü sizde tutarsınız.
Aşağıdaki tablo, bir taşınma firması ile birlikte ortalama kareye göre sıralanmış ortalama taşınma maliyetini özetlemektedir.

Profesyonel bir nakliye şirketi ile ortalama taşınma maliyeti

Yerel hareketUzun Mesafe Hareketli *
~ 35 m²500 - 1050 t1100 - 1800 t
~ 60 m²700 ila 1200 t1500 - 2400 t
~ 85 m²1050 - 1450 t2000 ila 3000 t
> 120 m²1200 - 2000 t2600 - 3600 t


Özel bir hamlenin acil maliyetleri nelerdir?


Ev tabanlı bir hareket, birçoğunun hareket ettiklerinde para biriktirmenin en iyi yolu gibi görünebilir. Bununla birlikte, bu durumda da, dikkate alınması gereken bazı önemli maliyetler vardır.
Kollarını kıvırmaya ve kendi ellerine tükürmeye karar veren herkes, öncelikle şunları dikkate almalıdır:

Taşınma kamyon:

Minibüsün günlük kiralama ücreti , bir minibüsün sigortası da dahil olmak üzere yaklaşık 160 € 'dur. Ek olarak, yakıt ve seyahat edilen toplam kilometre için genellikle hala değişken maliyetler vardır. Tabii ki, daha büyük bir araca ihtiyaç duyanlar veya birkaç güne taşınmasını isteyenlere elbette araç kiralama şirketine daha fazla para ödeyecek. Büyük kargo alanına sahip gerçek bir kamyon için, günlük 200 - 220 € tutarında bir toplam maliyet beklenmelidir. Aracı alırken, birçok tedarikçinin kiralık depozito gerektirdiğini de unutmayın.

dilimini Durdurma:

Birçok insan, daha sonra yüklemek için yeterli alan bulunduğundan emin olmak için birkaç Arnavut kaldırımlı cisimle hareket halindeyken ücretsiz park alanlarını engelleme fikriyle oynuyor. Ancak, bu yasal olarak kabul edilebilir olmadığı için, durmaksızın bir bölge kurma fikrinden memnun olmalısınız. Profesyonel hareket eden şirketler bunu tekliflerinin bir parçası olarak yapıyorlar, ancak yasal olarak geçerli bir duraklama oluşturuyor . Özel tesisin toplam maliyeti, kalkan kiralama, eş zamanlı kurulum ve resmi topluluk onay ücretleri için bölgesel olarak değişen fiyatlardan hesaplanmaktadır. En büyük Alman şehirlerinde ortalama toplam maliyet 80 ile 170 € arasındadeğişmektedir .

Karton ve ambalaj malzemesi:

Geçen hafta, arkadaşlarının yeni yer değiştirmesinin taze kutularını almayanlar, eski kutuların kendi hamleleri için hala yeterince iyi olup olmadıklarını iki kez düşünmelidir - sonuçta, sevgili parçalarından daha hoş bir hayal edersiniz. Zeminden vazgeçerek kutunun dibi beklenmedik bir şekilde verilmiş. Hareket etme konusunda ciddiysen, yapışkan bant, baloncuklu bez ve sofra takımı için endişeleniyorsun. Deneyimler, burada oda başına yaklaşık 30 € ile fiyat açısından beklenilmesi gerektiğini göstermektedir .

İş yükü:

Saf iş yükü, kendi başınıza bir taşınma durumunda size hiçbir ücret ödemese de, bu noktayı not etmek yine de önemlidir. Unutmayın: Yer değiştirme, ayrıntılı planlama gerektirir. Her türlü servis sağlayıcı koordine etmek istiyor, hareketli yardımcılar olarak hareket etmek zorunda kalan arkadaşlar bu arada masrafları hak ettikleri serbest zamana mal olacak. Ayrıca, nadir durumlarda çalışan profesyonellerin özel trenlerinde çalışın. Böylece, kaza ve hasar riski çok fazla artar.
Taşınmanızı planlamak için kullanışlı taşınma kontrol listemizide kullanabilirsiniz .

Taşınmayan şirket ile veya şirket dışı: Her durumda hangi maliyetleri planlamalıyım?


Ancak sadece doğrudan maliyetler değil, not etmek önemlidir. İkamet değişikliği, çoğu kişinin ilk faturasında hemen göz önünde bulundurmayacağı ilave harcamaları da gerektirir:

mevduat:

Kullanım mevduat müteakip açıklaması sırasında kira ve hasar kaybına karşı sigorta girişimi ev sahibine. Alternatif bir düzenleme genellikle yeni ev sahibini şahsen tanıyanlar için mümkündür. Tahvillere kanunla üç aylık taksitler halinde ödenecek en fazla üç aylık kira bedeliveriliyor .

komisyonu:

Mevduat ve komisyonculuk komisyonuna benzer şekilde yeni kiralama veya satın alma sözleşmesinin sona ermesinden kaynaklanmaktadır, bu nedenle daire bulmakta dış yardımlara güvenmişsinizdir. İçin kiralık ev iki net kira maksimum izin verilir - artı KDV. Satış sözleşmeleri için yasal hükümler yoktur, ancak burada% 5-7'si gelenekseldir ve geleneksel yerel düzenlemelere uygun olarak alıcı ile satıcı arasında bölünmüştür.

yenileme:

yenileme maliyetleri büyük dalgalanmalarla güvenliği ile ilişkili. Çabucak duvarları kolayca yıkamak istiyorsanız, metrekare başına yaklaşık 30-40 sent harcamayı bekleyebilirsiniz Banyo da yenilenecekse veya satın alma özelliklerinin dış cephesi bile silinirse, elbette burada sınır yoktur.

İnternet ve Telefonun Yeniden Kaydı:

İnternet ve telefonun yerini değiştirmek, sağlayıcıya bağlı olarak paraya da girebilir. Tedarikçilerin çoğunluğu , kaldırma hizmeti için burada 20 ila 70 € hesaplar Daha ucuz - genellikle ücretsiz - genellikle sözleşmeyi 24 ay uzatmak isteyen biri varsa gelir.
DSL tehciriyle ilgili blog yazımızda daha fazla bilgi bulabilirsiniz .

Araba yeniden kayıt:

Hareket ederseniz, arabanızı değiştirmek zorundasınız - eğer kaçırırsanız 100 € para cezası ile karşı karşıya kalırsınız. Ayrıca, devlet idari harcı ödeyebilir. Soğuk bir ayağa yakalanmamak için kayıt bölgesine bağlı olarak 20-30 € 'luk yeni bir plaka için 20-30 € daha planlayın .

Kayıt ofisinde yeniden kayıt:

Yeni evinize taşınmanızın ardından iki hafta içinde, yerel halkın kayıt ofisine yeniden kaydolmanız gerekir Yetkili makamlar genellikle sözlü bir şekilde bırakılsalar bile, yetkililer bu yapılmazsa 500 € 'ya kadar para cezası verebilirler. Yeniden kayıt, bazı federal devletlerin bir şeye mal olabileceği ikinci idari işlemdir: , işleme için 10 € gerektirir Sonra bir Must yeni kimlik kartı talep edilecektir, yine bu grevlerin yaklaşık 30 € kitap.
Biliyorsunuz veya hayal edebiliyorsunuz: sevgili kanepe, yeni olmayan tüm sevgiyle uyuyor, ancak daha küçük bir oturma odası veya özel yapım mutfak, yeni evde daha fazla uzatılmadan kullanılamaz. Burada, planlamanızda kesinlikle ihmal etmemeniz gereken bireysel ve belirsiz maliyetleri bulacaksınız.

emir iletme:

Bilgi almayan tüccarlardan veya satıcılardan gelen faturaların ve hala eski adrese bildirilen Büyükanne'nin tatil kartpostallarından emin olmak için, yeni evinize yollarını bulmak , Deutsche Post'ta bir yönlendirme emri belirlemeyi düşünür. İçin yaklaşık 20 € sonrası yeni evinde 6 aylık bir süre için gönderilerinizi gönderecek. Elbette, daha fazla para için sözleşme uzatılabilir, ancak deneyim, en yaygın durumlarda bu ilk 6 ayın, not almanızla ilgili son gecikmeler için bile tamamen yeterli olduğunu söylüyor.
Yani adres değişikliğini unutmazsınız, adresi değiştirmek için kontrol listemizi kullanın .

Yer değiştirme yardımcılarının temini:

Hareketlerini arkadaş ve akrabaların yardımı ile idare edenlerin mutlaka yemeklerini sağlamaları gerekir. Kolaylaştırmak isteyen, içecekler sağlayan ve basitçe herkes için pizza sipariş, ancak buna göre öder. Birkaç sandviç ve güveç veya makarna yemekleri ile daha ucuzdur. Bu, parada çok fazla değildir ve büyük miktarlarda kolayca hazırlanır. İpucu: Her şeyi tam olarak doldurmak için ne kadar satın almanız gerektiğini merak ediyorsanız, profesyonel catering çalışanlarının kişi başına yaklaşık 700 gr'ın farklı yemekler veya garnitürlere bölmesini bekledikleri söylenebilir. İyi yemek, yardımcı başına 5 ila 6 € 'dan daha pahalı olmak zorunda değildir .
Profesyonel bir şirketle taşınırsanız, güvende olabilirsiniz: Yer değiştirme yardımcıları genellikle kendilerine özen göstermek için kullanılır - herkes biraz ilgi görmekten kesinlikle memnun olsa bile. Sonuçta, hareketli kahramanlar sadece insandır.

Taşıma masraflarımdan nasıl tasarruf edebilirim?


Kuşkusuz, böyle bir hareket borsaya düşebilir ve hareketli bir şirketi işe almaya gücü yetmeyenler, aynı zamanda tüm hafta boyunca bozulmaya yetecek kadar örgütsel strese sahipler. Bununla birlikte, hareket etme maliyetini biraz azaltmanın da yolları vardır. Maliyetlerden tasarruf etmenin bazı yolları aşağıdadır. Daha ayrıntılı bir liste , Harekete Geçme Tasarruf makalemizde bulunabilir .

Arkadaşlarına kullanılmayan taşıma malzemelerini sor:

Belki birisinin çevresinde hala bir rulo bant kalmış olabilir veya belki de eşyalarını taşıyacak kadar sağlam kullanılmış kutular bulabilirsin. Sonuçta, soruların hiçbir maliyeti yoktur.

Marketteki muz kutuları:

Yakındaki süpermarkette, aksi takdirde elden çıkarılacak birkaç muz kutusu isteyin. Ancak, bu kutular risksiz değildir. Burada biraz para biriktirmenize rağmen, mutlaka sinirlenmeyin!

İlanlarda ara:

Yeterince yeni mahkumlar, gereksiz materyallerden kurtulmaya çalışarak çok fazla para harcamayı istemektedir. Bazı insanlar, elden çıkarmaları kurtarmak için veya başkalarına yardım etmemek için eşyalarını ücretsiz olarak da verirler. Her durumda, yalnızca bundan yararlanabilirsiniz. Gözlerini açık tut!

Birbirinize girip çıkın:

Yeni kiracıyı sonlandırıp imzalarken, giriş ve çıkış tarihlerinin mümkün olduğunca yakın olduğundan emin olun. Çifte kira ödemelerinden veya pahalı otel konaklamalarından az bir çabayla kaçının.

Mümkünse, patlama saatlerinde kamyon kiralamayın:

Çifte ödemeden kaçınmak için ayın başlangıcına gidip gelmek mümkün değilse, taşınma aracının kirasına bir miktar şansla tasarruf edebilirsiniz. Çoğu kamyon ve sprinter başlangıçta, ayın sonunda ve ortasında kiralanır - ve çoğu araç kiralama şirketi bu zamanlarda fiyatları yükselterek buna adapte olmuştur. Tercih ettiğiniz ev sahibi de benzer şekilde hareket ederse, ayın 8 veya 22'sinin taşınmasını tavsiye ederiz. Burada değerli karşılaştırın.

Boyut önemli:

En başından, gerekli yük bölmesi hacminin mümkün olan en doğru şekilde hesaplanmasına çalışın. Kilometrelerce harcanan ve kullanılmış yakıt için genellikle kiralanan kamyonlara ödeme yaptığınızdan, yarı boş kargo alanına sahip ikinci bir yolculuk hızla paraya döner. Bu nedenle, bir kez daha büyük mobilyalarla, daha küçük mobilya arabalarıyla birkaç kez sürmek daha ucuzdur.

Baba Devleti Nereye Yardım Edebilir?


Bazı durumlarda, devlet kaldırma maliyetlerini yönetmenize yardımcı olur. Üç durumda, sübvansiyonlar veya geri ödemeler vardır:
Neyse ki, yoksulsanız devlet yardım etmeye istekli. Bu, İş Merkezinin kendisi taşınmayı talep ediyorsa veya taşınmanız için geçerli bir neden varsa gerçekleşir. Bu ağır nedenler arasında, başka şeylerin yanı sıra, profesyonellerin başka bir şehre taşınması, ayrılık ve boşanmanın yanı sıra, kendi komşularıyla şiddetli kavgalar da dahil olmak üzere kendi evlilikleri ve dayanılmaz koşulları bulunmaktadır. Her durumda, İş Merkezine geçme isteği ilk önce bu ek ödemeye güvenilmeden önce yapılmalıdır , aksi takdirde ödeme yapılmaz.

İşle ilgili hamle:

Devlet ayrıca işe giderseniz giderinize katılır Ancak, belirli koşullar doğru olmalıdır. Örneğin, gidip gelme hareketinizden en az yarım saat sonra azalırsa, durum yardımcı olur. Orada bir iş bulduğunuz veya şirketinizin yer değiştirdiği için başka bir şehre taşınsanız bile, maliyetin bir kısmı vergiden düşülebilir.
Taşınma masrafları ile ilgili makalemizdeki hamlenin devletten nasıl kurtarılacağınıöğrenin.

Özel hareket:

iki durum yukarıda sizin için geçerli değilse, yılda yapabilir ev hizmetleri iddia olarak hala harcamalarının% 20'dir - ama hareket ile bir profesyonel hareket eden şirket kiralama bu geçerlidir. 
Evden Eve Nakliyat ile ilgili Detaylı Bilgiyi
www.ankaraevden-evenakliyat.net  sitesinden alabilirsiniz.

Yorum Gönder

1 Yorumlar

cemcelik dedi ki…
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.