Hala Yaşayan En Eski Web Siteleri ve Blogları


Hala Yaşayan En Eski Web Siteleri ve Blogları

Google’ın uyandırmadan önce her şeye gücü yeten web arama platformu Altavista’nın hala çevrimiçi olduğunu biliyor musunuz? Tamam, Yahoo'ya entegre edildi, ancak alan ve arayüz uala çalışıyor. Tıpkı HotBot gibi HotBot'u hatırlayan var mı? Ve Lycos ? WebCrawler ?
Bu efsanevi arama motorları neredeyse yirmi yıldan beri hayatta kalmıştır. 1990'larda, çoğumuz için İnternet'di . Mevcut tasarımları tamamen farklı olsa bile, canlı ve işlevsel olmaları tamamen şaşırtıcıdır. Bu sağlam dokunmamış sitelerin ve ana sayfaların, 90'lı yıllardan mükemmel bir şekilde korunan orijinal tarihi ayrıntılarla (HTML 2.0, çerçeveler ve animasyonlar) hızlı bir şekilde avlanmasına yardımcı oldum. Gözyaşlarımı sildikten sonra, 23 tanesini sana gösteriyorum.

Kayıp dünya

Warner Bros, birkaç iyi korunan tanıtım web sitesine sahiptir. Herkes Space Jam klasik ve Vahşi Vahşi Batı sayfasını bilir Benim kişisel favorim Jurassic Park: Kayıp Dünya sitesi, tam bir viral pazarlama kampanyası olan INGEN, filmin merkezindeki kurgusal bir şirket.


Kayıp Dünya - Jurassic Park film sitesi

Memepool

İlk topluluk bloglarından biri - aslında, ilk bloglardan biri, dönem. 1998 yılında başladı, 2006 yılında yeniden başlatıldı, 2012 yılında yeniden başlatıldı. Her zaman tam olarak 1998'de göründüğü gibi. YAY!


Memepool

Arngren

Bir düzen karışıklığı ile, bu büyük Norveçli gadget satış sitesi kesinlikle en çılgın. İçerik çoğunlukla günceldir, ancak çoğu çağdaş ziyaretçi için, tüm hareketli nesneleri toplamak gerçek alışverişlerden daha eğlenceli olur. Dalgalı Noel Baba'yı bulun, tüm dans robotlarını bulun ve uzaktan kumandalı model helikopterler arasında sıcak 'PIKE.flashtits1.gif'i kaçırmayın. Noel temalı altbilgiye de göz atın!


Arngren

DPGraph

Matematik ve Fizik Görselleştirme için Dinamik Fotogerçekçi 3D Grafik Yazılımı. Saf hardcore Bilim ve 1997'den itibaren psychedelic animasyonlu gifler - bundan daha fazlasını ister misiniz?


DPGraph

Dole / Kemp'96

Kısa bir süre önce Bob Dole'un 1996'nın üzgün web sitesi web sitesinin hala çevrimiçi olduğunu fark ettik Sadece kontrol edildi: Hala çevrimiçi.


DoleKemp96

Pasifik Yarışı

Bu otomotiv tarihinin bir parçasıdır. Pasifik Yarışı, İngiltere'den bir motor yarışı takımıydı. Alt formülü başarılı bir şekilde takip eden ekip, 1994 ve 1995 yıllarında Formula 1'in iki sezonuna katıldı. Netscpae 1.1 tarayıcısı için 1995'teki siteleri optimize edildi. Pasifik Grand Prix hakkında en son bilgiler için oturum açın.


Pasifik Yarışı

OJ Simpson Deneme Merkezi

CNN, 1996 senesinde Orenthal James Simpson'ın duruşmasıyla ilgili ana sayfayı henüz atmadı. Aslında bu tamamen eksiksiz bir kaynaktır - backlink'ler, "Simpson Cinayetleri Günü" nden "Sobbing, Simpson Verdict'taki Elation" a kadar tüm deneme boyunca sizi yönlendirir.


OJ Simpson Deneme Merkezi

ALIWEB

DÜNYAYI ARAYIN! ALIWEB (WEB için Archie Like Indexing) ilk Web arama motoru olarak kabul edildi (Kasım 1993'te açıklandı). Interweb'lerin Tanrısı'na şükürler olsun, tarih öncesi güzelliğine hala hayran olabilirsiniz.


ALIWEB

CNN'nin 1996 Yılı İncelemesi

Uzak bir CNN sunucusunda saklanan güzel küçük bir alt sayfa. Evet, Olimpiyatlar Atlanta'daydı ... garip!


CNN 1996

İnternet 1996 Dünya Fuarı

Çok sayıda alt sayfa içeren bu site, '96'da bir yıllık bir internet sitesi gibidir. Bilgi Çağının Dünya Fuarı Genel Sekreteri Rob Blokzijl'den bir alıntı: "Bu, sanatçıların, mühendislerin, şirket yöneticilerinin ve her kesimden insan için bir buluşma noktası sağladı. 75 ülkeden binlerce pavyon katılmıştır. Bu fuar ve 130 ülke ve bölgeden 5 milyon ziyaretçimiz var. " Ne başarı ama!


Internet 1996 Dünya Fuarı

McSpotlight

Dünyanın gördüğü en büyük, en gürültülü, en okunan Anti-McDonald'sın vahası. Alın onları McLibel.


McSpotlight

TACO

"Biz tacos satmıyoruz. Tacolar yapmıyoruz. Aslında bazılarımız onlardan bile hoşlanmıyor." Bu, 90'lı yıllardan bu yana hala SysAdmin mizahı ile çatlamakta olan Teknik Danışmanlar Bölgesi'nin (TACO) sahasıdır.


Taco

Agroweb

ÜRETİM TARIMINDA BİLGİ VE HİZMETLER. Bu konuda her şeyi söylüyor. 1996 yılında üretildi, en son 1996'da güncellendi, en son 2012'de görüldü. En iyi Netscape Yazılımı ile görüntülendi!



Westnet

WestNet, 1994'te kurulan Westchester County, New York'ta bulunan bir tam-hizmet internet sağlayıcısıydı. Şirket, DSL, kiralık hat erişimi ve web barındırma özelliklerinin yanı sıra New York metropol bölgesi ve kuzey New Jersey için çevirmeli erişim sağladı Hizmetler. Yine de bu Kullanıcı Ana Sayfaları gibi birçok güzel alt sayfayı saklıyorlar .


Westnet

TravelASSIST Dergisi

1995 yılında oluşturulduğunda, bu site muhtemelen ilk çevrimiçi seyahat dergisi oldu. İçeriği 1996'dan beri olup, makalelerin arasında APPLE QuickTake 150 dijital kamera veya KODAK DC40 Dijital Kamera incelemeleri gibi değerli taşlar bulabilirsiniz .


TravelASSIST

Heyecanlandırmak

Fanfare.wav! Excite arama motoru hala çevrimiçi ve neredeyse tamamen yeni gibi görünüyor. Dole / Kemp bileti ile ilgili haberleri aramak için kullanabilirsiniz.


Heyecanlandırmak

Instanet

Nadiren HTML 2.0 sayfaları açık artırmaya gidebilirse, Instant Internet Corporation’ın web sayfası milyonlarca değerindedir. Sadece bu kaynak koduna bakın -'DOCTYPE HTML PUBLIC '- // IETF // DTD HTML 2.0 artı SQ / ICADD Tablolar // EN.' Vay.


Instanet

RainDrop Laboratuvarları

“1985'ten bu yana Portland'ı Dünyaya Bağlamak” ve 1997'den bu yana World Wide Web'e. RainDrop Laboratuvarları tarafından sağlanan hizmetler arasında: Unix kabuk erişimi, Unix sistem yönetimi ve saat başına bir ağ yönetimi. E-posta ve web barındırma da mevcuttur.


yağmur damlası

Klingon Dil Enstitüsü

Tüm Star Trek dilbilim hayranlarına orada merhaba! Kaynaktaki doctype ifadesi bu sayfanın HTML 4.01 olduğunu belirtmesine rağmen, on yıldan fazla bir süredir güncellenmeyen bir büyülü Web 1.0 sitesidir.


Kli.org

CuisineNet Özet

1997'den beri "Nomomnomnomnom" demenizi sağlar.


CuisineNet Özet

BULDUM

Bunu buldum - NET'in EN BÜYÜK SÜPER ARAMA KILAVUZU. (Lütfen En Uygun Görüntüleme için Ekran Çözünürlüğünü 800 × 600'e ayarlayın.) Yıl 1995'tir. Stratejik Mikrosistemlerin Kutsal Annesi! Google, 1995’te neredeydin? Sanırım çıngıraklarını arıyorlardı.


BULDUM

ENTERWeb

Temel olarak 1996'dan beri değişmeyen küçük bir “Küçük İşletmeler için Bilgi Portalı”. Bunun dışında belki de Like butonu 2012'de eklendi. Bekleyin. Ne? Bunu sadece 5 kişi mi? Bunu severim! Arkadaşlarının da hoşuna giden ilk kişi olabilirsin!


ENTERWeb

Altavista

Burada, insanlar, çoğumuzun "arama motoru" ifadesinin ne anlama geldiğini öğreten şey.


Altavista

Bu konuda yorum yaparmısınız.

Yorum Gönder

0 Yorumlar