Vejetaryen iseniz büyük yemek zincirlerinde sipariş vermeniz gerekenler

Vejetaryen iseniz büyük yemek zincirlerinde sipariş vermeniz gerekenler

Vejetaryen iseniz büyük yemek zincirlerinde sipariş vermeniz gerekenler



Onun 6:30 pm ve ailenizin geri kalanı ile bir arabada tıka basa. Küçük kardeşin “Anne, acıktım yakında mı duracağız?” Der. Anında, arabadaki herkes de aç olduklarına karar verir. Çıkış işaretlerini sürdüğünüzde, Arby's'de “taze dilimlenmiş rosto biftek” ya da McDonalds'ta “etli, sevinçli, şan” diyen reklam panoları ya da Wendy's'in “pastırmayı durdur ve kokla”.
Chick-fil-A, McDonalds, Arby's, Cook-Out ve daha birçokları genellikle vejeteryanlar için en kötü kabus olabilir. Bol vejeteryan seçeneklerinden dolayı bir metro ya da Panera'yı aramayı öneriyorsunuz, ama siz etobur kardeşleriniz tarafından oylanmıyorsunuz.
Bir sonraki yolculuğunuzda bu listeye danışın, bu yüzden bir hamburgerde tekrar toplanıp toplanmayacaksınız. Her fast food zincirinde en iyi vejetaryen seçeneklere başvurduk:
Özellikle rosto etlerinin dağları için bilinen bir restoranda birçok vejetaryen seçenek yoktur. Orada kapana kısılmışken, en iyi bahis et dağının ötesine bakmak ve biraz kızarmış mozzarella çubuğu denemek. Dışta gevrek, içeride erimiş, cüzdanda ve nihayetinde, lezzetli.

Burger King: Sebzeli Burger Combo

Uygun bir şekilde Kral olarak adlandırılan bu burger ortak vejeteryan vejetaryenlere en iyi hediyeyi veriyor - aslında resmi bir menü öğesi olan tam bir yemek. Bu, çalışanların senden nefret etmesini sağlayacak garip bir gizli menü maddesi değil. Bu sebze burger, Morningstar veggie patty ile yapılmış ve gerekli tüm muhasebe ile tamamlanmış, yasal. Daha fazla sebzeye düşkünlük hissetmek istiyorsanız, bu soğanları bazı soğan halkalarıyla birlikte sipariş edin.

Chick-fil-A: Waffle  Kızartması

Bir restoranın hizmet ettiği hayvanın adını verdiği zaman, vejeteryanlar kendilerini hafif bir sıkıntı içinde bulacaklardır. Ama burada olduğunuz için, waffle kızartması, mükemmel yavrulama deneyimi için bazı Polinezya soslarıyla harika bir şekilde eşleştiriliyor. Bu tatlı ve tuzlu taramayı denemediyseniz, şarttır. PSA: Waffle kızartması iddiaya göre vegan.

Chipotle: Sofritas Burrito

Chipotle, uygun bir şekilde lakaplı Chipot-Bae, onların büyük burritolar ve cips ve guac ile ünlü bir ikonik Meksikalı hızlı restoran haline gelmiştir. Chipotle, çok sayıda baharatla pişirilmiş lezzetli rendelenmiş tofu olan imza sofralarını ortaya çıkardığında, her yerde vejetaryenler sevinirlerdi. İster doldurma börek, sevecen bir quesadilla veya hafif bir salata için ruh halindeyseniz, hepsi püre fasulyesi yerine siyah fasulye ve et yerine sofratas seçerek tamamen vejeteryan yapılabilir. Gerçek ve tesadüfi vejeteryanlar için mükemmeldir.

Cook-Out: Peynir Quesadilla ve Hush Puppies

Bu ikonik güneydeki kurumun, 1 $ 'dan daha az maliyete mal olan çok sayıda ürün içeren büyük bir menüsü var. Harika bir seçenek, baharatlı soslu bir peynirli quesadilla. Hush puppies'in bir yanını ya da gerçek taraftarların dediği gibi, inanılmaz altın kızarmış mısır ekmeği nuggetslarını unutma. İyi bir şey, bu bebeklerin 12'si ile dolu bir sipariş geliyor, bu yüzden paylaşmak için biraz yer var.

Beş Guys: Cajun Kızartmasıyla Peynirli Veggie Sandviç

Şaşırtıcı bir şekilde, bu burger kurumun kendi menüsünde vejetaryen seçeneği var. Karamelize soğan ve kavrulmuş mantarlar gibi sebze soslarından herhangi birini seçiyorsunuz ve bunları eritilmiş peynirle kaplayacaksınız ve iki tereyağlı ve kızarmış yumuşak susam çöreği arasına sokacaksınız. Zesty Cajun kızartması bir tarafıyla yemeğinizi tamamlayın.

Hardee's: Jalapeño Poppers ile Veg-It Thickburger

Hardee's, bir vejeteryanı hayli rahatsız eden bir eşya olan thickburger'i ile ünlüdür. Kendini burada bulursan, mermiyi ısırıp bir hamburger siparişi ver ve patty'yi tutmalısın. Ama marul, domates ve erimiş Amerikan peyniri, sıkıcı bir topuz arasında sizi ikna edemezse, o zaman jalapeño popper'larını tercih etmelisiniz. Bu kızarmış lezzetler, sıcak çedar peyniri ile tamamlanan baharatlı bir zing için doğranmış jalapenos ile doldurulur.

In-n-Out: Hayvansal Stil Kızartmasıyla Izgara 

Artık In-n-Out'ın Gizli Menüsü artık çok gizli değil, vejeteryanlar daha önce hiç olmadığı gibi bir yemek sipariş edebilirler. İki dilim eritilmiş Amerikan peyniri ile yapılmış ızgara peynirler hazırlıyorlar, iki çöreğin arasında ızgara yapıyorlar ve tüm sabitleri ile birlikte yüklüyorlar. Daha fazla peynir, gizli yayma ve ızgara soğan ile üst üste hayvan tarzı patates kızartması ile bu peynirli yemek bitirmek.

KFC: Patates dilimleri

Yine yine, hizmet ettiği hayvanın adını taşıyan başka bir restorana varıyoruz. Kızarmış tavuklardan kaçının ve patates püresi (et suyu), mısır, lahana salatası, yeşil fasulye veya mac ve peynir gibi ev tarzı kenarlarından biraz deneyin. Ancak gerçek MVP, patates dilimleridir. Hafifçe kızartılmış ve harika bir baharat tuzu ile tozlanmış, tadı damağınızın karıncalanmalarını bırakacaksınız.

McDonald's: Hotcakes ve Hash 

Tüm gün kahvaltı menüsü için çok şükür çünkü bundan önce vejeteryan seçenekler zayıftı. Şimdi tüm gün boyunca çıtır çıtır çıtır çıtır yiyecekler. Bir maraton koşmaya hazır olan ve karbonhidrat saymayan bir vejeteryan için mükemmel.

Sonic: Peynir Tenekeleri

Sonic, peynir tostlarının her gün patates kızartmasının kozlandığı bir restorandır. Bu tayt tokmağı uyku tulumu gibidir: Dışarıda çıtır ve tuzlu, ama içte kabarık ve yastıklı. Elbette onları düz tutabilirsiniz, ama neden tatlı sarı peynir sosuyla içtiniz?

Metro: Sebzeli Lokum Alt

Et istemediğinizde çalışanların size bakmadığı bir fast food mağazası. Kızarmış ekmek üzerine bir veggie delight altını eritilmiş peynirle sipariş edin ve taze sebze, avokado ve chipotle güneybatı soyunma ile yükleyin. Et dedikleri sorgulanabilir işlenmiş karışımı bile kaçırmayacaksınız.

Taco Bell: Neredeyse Herşey

Taco Bell kesinlikle vejetaryenler için en iyi fast food seçeneklerinden biri ya da bu konuda başka biri. Menüdeki hemen hemen her şey, fasulye ve pirinç veya patatesle etsiz yapılabilir. Siyah Fasülye Quesarrito'yu (düz ekmeği yerine quesadilla ile yapılan bir burrito), 7 Katlı Burrito veya Cheesy Gordita Crunch Taco'yu deneyin. Ne elde edeceğinize gerçekten karar veremiyorsanız, vejeteryan menüsündeki her şeyi 23.71 dolar karşılığında sipariş edebilirsiniz.

Wendy's: Çikolatalı Frosty Kızartması

Sağlığım bilinçli tarafı brokoli peynirini fırında patates olarak önerirken, Wendy's içindeyseniz muhtemelen biraz abur cubur hazırsınız. Her şey yolunda gidebilir ve tatlı ve tuzlu bir şeyden daha iyi olan nedir? Hiçbir şey değil. Bazı gevrek, tuzlu patates kızartması ile şımartın ve kadife çikolata ayazına daldırın.
Dürüst olmak gerekirse, fırında patates daha iyi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar