En İyi Yabancı Gezi Blogları-Okunması gereken 15 seyahat blogu

En İyi Yabancı Gezi Blogları-Okunması gereken  15 seyahat blogu

En önemli, yararlı ve eğlenceli blogların nihai listesini derlemek için web sıralamasını ve sosyal medyayı inceledik.

1: Gümrükte sıkışmış

'Daily Photo Adventure' olarak nitelendirilen bu blog, Trey Ratcliff'un muhteşem seyahat fotoğraflarını sergiliyor. İstekli fotoğrafçıların ilgisini çeken, onları nasıl götürdüğüne dair adım adım kılavuzlardır. HDR fotoğrafçılığına yönelik rehberi tartışmasız bir şekilde web'deki en iyilerden biridir.
Blogu ziyaret edin: stuckincustoms.com

2: 3 Ay İçinde Akıcı

İrlandalı Benny Lewis, kendisine dil zorlukları koydu ve bu arada, başka bir dili ucuz ve hızlı bir şekilde nasıl öğrenebileceğinizi gösteriyor.
Blogu ziyaret edin: fluentin3months.com

3: Her Yerdeki

Heryerde
Heryerde
Geraldine DeRuiter dünyayı dolaşıyor ve yiyor. Ama o, sizin, Seyahat Balayı Blogger'ınız değil, 7 Badass Bavyera Gıdasıgibi, Denemelisiniz .
Blogu ziyaret edin: everywhereist.com

4: Fox Göçebeği

Anlatı Polat'ın seyahat rehberi, yolda kablosuz internet, uluslararası SIM kartlar ve tam olarak hangi şarj cihazlarını yanınızda bulundurmanız gerektiğiyle ilgili en güncel tavsiyeler için go-to-blog'dur.
Blogu ziyaret edin: foxnomad.com

5: Journeywoman

Kadınlar için önde gelen seyahat kaynağı olarak değerlendirilen Evelyn Hannon'un blogu, ambalajdan güvenli bir şekilde seyahat etmelerine kadar her şeyi aralarında bir araya getiriyor.
Blogu ziyaret edin: journeywoman.com

6: Maceracılar

Maceracılar
Maceracılar
Moğol Rallisi'nin ardındaki beyinlerden yola çıkarak, bu blog seyahatin daha keyifli yönünü gözden geçiriyor ve yeni etkinliklere ve maceralara kafa tutuyor.
Blogu ziyaret edin: theadventurists.com

7: Ücretsiz Donia Post

Sadece her zamanki fotoğraf ve hikayelerim-dünya-gezisinden-blog. Bu sınavlar var! Üstelik yazılarına başkanlık eden herkes Saigonlar olsun, Saigonlarbana göre.
Blogu ziyaret edin: freedoniapost.com

8: Tim Leffel'in En Ucuz Varış Noktaları

Seyahat emektarı Tim Leffel, seyahat bütçenizi, destinasyonlar, seyahat fırsatları ve seyahat malzemeleriyle ilgili ipuçları ile nasıl genişleteceğinizi anlatıyor.
Blogu ziyaret edin: cheapestdestinationsblog.com

9: En Uzun Yol Ana

Dave şu anda 13 yıldır yollarda. Yol boyunca, açıkça ve bazen endişe verici bir adayla paylaştığı uçsuz bucaksız bir ipucu ve deneyimler topladı.
Blogu ziyaret edin: thelongestwayhome.com

10: Yalnız Gezgin

Janice Waugh yalnız bir gezgin, sadece kendi başına seyahat etmekten en iyi şekilde yararlanmaya yönelik bir blog. Hedef rehberlerden, yalnız bir gezgin olarak sınıf bulma ipuçlarına kadar, yalnızlığınızı gezmek için ihtiyacınız olan her şeyi bulacaksınız.

Blogu ziyaret edin: solotravelerworld.com

11: Zaman Gezisi Kaplumbağası

Zaman yolculuğu kaplumbağa
Zaman yolculuğu kaplumbağa
Michael Turtle, kariyerini Avustralya'daki her UNESCO sitesini ziyaret etmek için Avustralya'daki medyaya verdi. Görevini takip et ve kendi listesini yap.
Blogu ziyaret edin: timetravelturtle.com

12: Sırt Çantası Sanatı

Sırt çantasının sadeliği ve özgünlüğünün bu kutlaması, ipuçları, tavsiye ve ortak bir felsefeyi paylaşan benzer düşüncelere sahip bireylerden oluşan bir topluluğa dönüşmüştür.
Blogu ziyaret edin: artofbackpacking.com

13: Küresel Çekirgeler

Hafif bir mola bakış açısı ile tavsiye ve ilham. Dünyanın en tuhaf kumsalları , tarzlarının mükemmel bir örneğidir.
Blogu ziyaret edin: globalgrasshopper.com

14: Sıcak Noktaya Geçin

Avustralya'da yaşayan bir expat Brit'den hikayeler ve ipuçları seyahat edin. Uplifting. Kullanışlı. Komik.
Blogu ziyaret edin: getinthehotspot.com
Tekneyi takip et
Tekneyi takip et
Wanderlust düzenli Liz Cleere hevesli seyahat yazarları kendi el bilemek Web'de bir köşesini oluşturdu. Liz, partneri Jamie ve Millie adlı kedileri dünyanın her köşesine yelken açmak için yola çıkmış ve seyirciyi Follow The Boat'da güncellemişler.
Blogu ziyaret edin: followtheboat.com

Yorum Gönder

0 Yorumlar