Her Zaman En İyi Taşıyıcıları Bulmanıza Yardımcı olacak 8 Tavsiye

Her Zaman En İyi Taşıyıcıları Bulmanıza Yardımcı olacak 8 Tavsiye

Hareketli şirketler için alışveriş yapmak büyük bir girişimdir, biliyoruz! Ulusal uzun mesafeli nakliyecilerden, bir kiralık kamyonla hareket eden yerel adamlara, dikkate alınması gereken birçok şirket var. Tavsiye firma Ankara Ağaoğlu Nakliyat 
Evden Eve Nakliyat 

Peki, aradığınız şirketin gerçekten sizin için en iyisi olduğunu nasıl bilebilirsin? Pazarlama yoluyla görmenize yardımcı olacak ve konuştuğunuz şirketin hareketlerinizi hızlı, güvenli ve bütçeniz dahilinde tamamlama konusunda yeterli bilgisi olup olmadığını söyleyen bu yedi basit ipucunu izleyin. Ve en iyi taşıyıcıları seçmenize yardımcı olacak bu video blogunagöz atın!

Şirketin Ne Kadar İş Yaptığını Kontrol Edin

Konuştuğunuz hareket eden şirket dün daha yeni doğmuşsa, hamleniz için gerekli bilgilere sahip olup olmadıklarını söylemek zor. Karmaşık ulusal ya da uluslararası hamleler için, iyi bir kural, bu hamleleri planlamak ve yürütmek için en az on yıllık deneyime sahip bir hareketli şirketi işe almaktır.
İhtiyacınız olan basit bir yerel veya şirket içi hareketse, şirketin kaç yaşında olduğu konusunda endişelenmenize gerek yoktur. Tahmin sırasında aldıkları detaylara ve sordukları sorulara dikkat edin. Bu, şirketin yetkili olduğunu ve ihtiyaçlarınızı dikkate aldıklarını gösterecektir.

Lisanslı ve Sigortalı Hareketli Şirketler

Şirket uygun şekilde lisanslanmamış veya sigortalı değilse, bu sizin eşyalarınız için büyük bir risk anlamına gelebilir. Bunu nasıl kontrol edeceğinizden emin değilseniz, o zaman şirketlerinin web sitesine bakın. Ana sayfada veya Hakkımızda bölümünde, şirketler normal olarak Ulaştırma Bakanlığı (DOT) lisans ve sigorta bilgilerini listeler. Hala şüpheliyseniz, şirketten sigortalarının kanıtını veya Daha İyi İş Bürosu üyesi olup olmadıklarını sorun.

Sunulan Hareketli Hizmetler

Hareket eden şirketin yapabileceği işin süresinin bilinmesi önemlidir. Hareketli şirketlerin çoğu, kendi bölgelerinde evden eve hamle yapabilmelidir. Bununla birlikte, herhangi bir özel ürün varsa, hareket eden şirketiniz işi yapacak insan gücüne veya ekipmana sahip olmayabilir.
Taşınan özel eşyalara (silah kasaları, bilardo masaları, jakuziler, piyanolar, vb.) İhtiyacınız varsa, teklif sırasında taşıma uzmanına bilgi vermelisiniz. Ek olarak, depolama, temizlik, mülk temizleme, vb. Dahil olmak üzere herhangi bir ek hizmete ihtiyacınız varsa, taşınan şirketi de bilgilendirmelisiniz. En iyi taşıyıcılar sizi kolayca karşılayabilir.

Yorumlarını Çevrimiçi Olarak Kontrol Edin

Hareket eden bir şirketin eski müşterilerinden gelen yorumları okumak, seçeneklerinizi araştırmak için harika bir yoldur. Şirkete bağlı olarak, müşterilerden gelen yorumları bulmak için genellikle BBB.org, Google, Facebook veya Yelp'e gidebilirsiniz. Yıldız derecesi normalde 5 üzerinden, 1'i en kötü, 5'i ise en iyisidir. 4 yıldız ve üzeri olan şirketler genellikle çalışmak için harikadır. Ayrıca, Amerikan Taşıma ve Depolama Birliği tarafından sertifikalı bir profesyonel taşıyıcı olup olmadıklarını kontrol edebilirsiniz.
Tamamen kötü veya iyi bir incelemeye dayanan bir şirketi doğrulamak veya itibarsızlaştırmak cazip gelse de, 1-5 yıldızlı değerlendirmeleri okumaktan kaçının. 3 yıldızlı bir incelemeyi okuyarak bir şirketin uygulamalarından en iyi şekilde yararlanabilirsiniz. Bu müşteriler normalde şirket hakkında söylenecek iyi ve kötü şeylere sahiptir, bu nedenle hareket eden şirketin nasıl olacağı konusunda geniş bir perspektif elde edersiniz.

Şirketin Servis Alanını Bulun

Taşınan şirketin bölgenize hizmet verip vermediğini kontrol etmek önemlidir. Bunu doğrulamak için, hareket eden şirketler hizmet verilen alanların bir haritasına veya hizmet ettikleri alanların bir listesine sahip olacaktır. Hareket eden bir şirket iyi bir şekilde incelenirse ancak hamlenizi gerçekleştirmek için mesafeyi dolaşmak istemiyorsa, onlar sizin için doğru hareket eden şirket olmayacaktır.

Hareketli Ekipmanları Hakkında Sor

Farklı hareket eden şirketler tarafından sunulan hizmetlerde çok çeşitli olabilir. Ağır ekipman ve kaynakları diğer franchise alanlardan veya kendi bayilerinden biriktirebilecek ulusal bayiler ve ayrıca tek bir iş için bir kamyon kiralayabilecek bağımsız sahipler vardır. Hangi şirket hakkında sorular sorduğunuzu öğrenmek için ekipmanlarını sorun.
Vinçle taşınması veya belirli bir hareket için endüstriyel forklift kullanması gereken özel öğeleriniz varsa, hareket eden uzman hangi donatıma ihtiyaç duyacağını bilmelidir. Onlara ekipmanın uygun olup olmadığını sorduğunuzdan emin olun.
Hareket eden bir şirket donanıma sahipse, hareketinizde son dakika değişikliklerini yapabilir. Kapak tarafında, bir şirket ekipman kiralıyorsa, uyum sağlamak için daha yavaş olabilirler. Hareketli bir şirket, kiralama durumu nedeniyle belirli taşıma süreleri için kullanılamayabilir.

Ulusal Hareketli Ağı Temsilcisi

Tüm iyi taşıyıcılar, bir işi çıkarmak için doğru ekipmana ve kaynaklara ihtiyaç duyar. Hareketli bir şirket daha büyük bir franchise veya hareketli bir ağın parçasıysa, hareketli iş ne olursa olsun doğru donanıma sahip olma şansı çok yüksektir. Yerel olarak taşınıyorsanız, bu durum daha az önemli olabilir, çünkü taşınma yapan şirket bulundukları yerde ihtiyaç duydukları tüm araçları kullanmalıdır.
Uzun mesafeli veya özel bir hamle yapmak gerekirse, ulusal bir hareketli ağın bir acentesini işe almak çok daha fazla ağırlık çekiyor. Şirket uzaktayken ek kamyonlara ve özel ekipmanlara erişim, hareketlerinizi programa uygun tutmak için kilit faktör olabilir.


En İyi Nakliyatçıları Arama; Sizin İçin En İyi Ev Sahipini Arayın

Harekette aramanız gerekenleri tespit etmek karmaşık bir işlemdir, çünkü ihtiyaçlarınıza bağlı olarak en iyi nakliyecinin cevabı değişir. En iyi taşıyıcıları seçmek bir şeyle başlar: siz.
Hareketli şirket seçiminiz konusunda kendinizi rahat hissetmelisiniz. Hareketli teklifler almak ve hareket eden şirketin sağlayabileceği ekipman ve hizmetleri dinlemek doğru başlangıçtır. Ancak eşyalarınızı A noktasından B noktasına almak için uygun fiyatlı profesyoneller seçmek en önemli amaçtır.
Seçiminizi kararınız için en fazla ağırlığa sahip faktörlere (fiyat, hizmet alanı, ekipman, esneklik, depolama deposu) göre yapın ve ardından en iyi şirketi seçin. Farklı şirketlerin listesini sıralamak zor bir iştir, ancak eşyalarınızın program dışı teslim edilmesinden zarar görmesi halinde daha büyük bir güçlük olabilir. İhtiyacınız olan hareketli iş için güvendiğiniz profesyonelleri işe alın. En iyi Ankara evden eve nakliyat  fiması icin tıklayın

Yorum Gönder

0 Yorumlar