Ankara' da Alışveriş Yapılacak Harika 5 Öneri

Ankara' da Alışveriş Yapılacak Harika 5 Öneri

Ankara'da alışveriş yapılacak yerler Hakkında 10 Önerimiz Var Arkadaşlar.
  

Ankamall Alışveriş Merkezi
ankamal alışveriş merkezi
Akköprü'nün hemen yanında yer alır.Metro hemen  yan altından geçer . Ulaşımı kolay ve basittit.. Mevlana bulvarı yolundadır.Büyük bir alışveriş merkezidir.Her türlü ürünü bulabilirsiniz.Mutfak alışverişi için migros marketi var.Üst katta yemek yerleri var.Ne yemek istersen herkese ve her keseye uygun yer vardır. Midpoint güzeldir.Giyimde ne arasan vardır.Yalnız aşırı bir kalabalık vardır. Gürültü halinde ses var.Genelde sabah gitmeyi tercih ediyorum.Sabah 10.00da açılır ve Akşam 22 .00 de kapanır. Wifi si vardır.
Ankaraya gelmişken ailebnizle gitmenizi tavsiye ederim. , hemen hemen her ölçüde markayı bulabileceğiniz büyük bir alışveriş merkezi.Sinema yiyecek her şey mevcut.Büyük olduğu için yorucu.Macera adası oyun alanını da özellikle görmenizi isterim.

Armada Alışveriş Merkezi

armada alışveriş merkezi

Gene dediğim gibi buna mevlana bulvarı yol üztünde eskişehir yol üzerinde söğutözunde acilan ilk alisveris merkezidir.Ek binasıda vardır.Arada hayat sokagi var.Burada kaliteli mekanlar var.Gunaydin,kitchnette,Num num,Budakalti v.b. gibi yemek mekanlari vardir.Ayrica armada eski bina yemek katinda zeynel de yemek mümkün.Orada da masaya hizmet götüren mekanlar vardir.Favori giyim magazam vakkopasabahçe,koton ve beymen clup dur.Alt katta bulunan arabica cafede cay ve kahve içerseniz sevinirim.Cay yolu metrosu önunden gecer.Söğütözü duraginda inebilirsiniz.önünden dolmus ve toplu tasima araclari gecer.

Nata vega Alışveriş Merkezi


Nata vega Alışveriş Merkezi


Burasi mamakta yer ikiz kulelerin hemen altında yer alan Çok buyuk bir Alisveris merkezi.Aradiginiz herseyi burada bulabilirsiniz.Cinema,yemek alani güzel.Akvaryumda burada.Fiyatlar herkese ve herkeseye uygun Yanında da gemiye benze gene bir alışveriş merkezi var.


Gordion Alışveriş merkezi

gordion alışveriş merkezi

Çayyolu metrosu ile buraya gitmek çok kolay.Kızilaydan binebiliyorsunuz.Çayyolu1 duraginda iniyorsunuz.Disari çikmadan, Gordiondasiniz.Magazalar bilindik ,Lc waikiki,koton,zara,Marks and spancer gibi.Tsibo var.Yemek yeri güzel.Kaliteli bir mekan.Otoparkida müsait oluyir.Otopark üst katta yer aliyor.



Antares Alışveriş Merkezi

antares alışveriş merkezi

Bu yerde Etlik Ayvalida bulunan alisveris merkezidir.Būyük ve yeterlidir.Park yeri hem dis hem kapali yeterlidir.Hafta sonu kalabaliktir.Tüm magazalar vardir.Kahvalti icin oscar pastanesi iyidir.Alt katta cocuklar için oyun parki vardir.






Yorum Gönder

0 Yorumlar