Güvenli ve pratik: Asansörlü Taşıma


Son yıllarda, taşınma endüstrisinde mobilyaların yüksek kat seviyelerine güvenli ve verimli bir şekilde yetiştirilmesi için asansörlü ev taşıma bir ihtiyaç haline gelmiştir.
Müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarına uyum sağlamak için asansör hizmetimizi sürekli olarak gözden geçiririz, erişim ve güvenliği profesyonel bir şekilde sunmayı taahhüt ederiz.
Asansör ekipmanımızın avantajlarından faydalanmak evinizi taşırken bizi arayın.
HEMEN BİLGİ ALIN
Müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarına uyum sağlamak için asansör hizmetimizi sürekli olarak gözden geçiririz, erişim ve güvenliği profesyonel bir şekilde sunmayı taahhüt ederiz. Asansör ekipmanımızın avantajlarından faydalanmak evinizi taşırken bizi arayın.

Eşya, mobilya ve yük taşımada asansör kullanımı

Asansörlü eşya ve mobilya taşıma, özellikle yüksek binalarda eşyaların boşaltılması veya yeni yerine taşınması için zaman ve iş gücünden önemli ölçüde tasarruf etmenizi sağlar.
  • Asansörlü taşıma güvenlidir.
  • Kurulumu kolaydır
  • Düşünüldüğünden daha ekonomiktir.

Asansör kapasite ve özellikler

KatYük KapasitesiKurulum SüresiEk bilgi
Araç Üstü1 – 10. katlar (3 – 30m)400 kg15 dkEğitimli operatör ile birlikte verilir.
Römork Üstü1 – 7. kat (3m – 25m)400 kg15 dkEğitimli operatör ile birlikte verilir.
Küçük Römork Üstü– 5. kat (3m – 21m)200 kg15 dkOperatörlü veya operatörsüz
240 W Demonte200 Kg15 dkSaha araştırmasına tabi, çimenli yeşil alanlarda çalışır.
Platform  25 x 14 metre boyutunda platform

 

asansörlü-tasima

Asansörlü nakliyat fiyatları

Evden eve nakliyat hizmetinde asansörlü nakliyat fiyatları bazen değişebilir. Bu değişmeler bina katına veya eşyanın çokluğuna göre Illaki değişecektir.
Bulunduğunuz yere uzaklıgı asansörün nereden geleceği veya o yerin çok mesafeli yada açılı olduğu, asansör fiyatlarını belirliyor tabi.

Asansörlü ev taşıma hizmetinde dikkat edilmesi gerekenler

Asansörlü Evden eve taşıma hizmetinde ev eşyalarının hasar yada çizik görme ihtimali diğer ev taşıma yöntemlerine göre daha azdır tabi.
yinede kazalar olabilir, diğer taşımacılığı yöntemlerinde eşya çizilirken, asansörden düşen eşya kullanılmaz hale gelir. Bu riski her zaman göz önünde bulundurmak lazım.

Ağaoğlu Asansör

ANKARA
Çok yüksek katlı binalara ve merdivenli olup binada asansör yoksa asansörlü evden eve nakliyat sistemi çok uygundur. Dışardan bina balkonuna yanaşarak asansör vinci kurmak daha mantıklıdır. Buna asansörlü evden eve nakliye denir. Eğer yeni veya eski evinizde binada asansör yok veya bina yönetimi bina asansörüyle ev eşyası taşımaya izin vermiyorsa asansörlü ev tasima hizmeti sizin için en uygun olanıdır.
Asansörlü nakliyat sisteminin kullanılabilmesi için yeni veya eski evinizin taşınacağı balkon veya pencereleri uygun olması lazım. Cünkü modüler asansörün kurulması için bina çevresinin uygun olması şarttır. Taşınacağım yeni ve eski eve asansör kurulabilir mi? Tabiki kurulabilir. Bu sorunun cevabını bizden alabilirsiniz. Size detaylı bilgi verebiliriz. Bu bilgiye sahipseniz sizin için extra maliyet söz konusu değildir. Çünkü önceden önlem almış olursunuz.
Hangi Eşyalar Evden Eve Nakliyat Asansörüyle Taşınabilir? Genellikle bir evde bulunan tüm eşyalar asansörle taşınabilir. Tabi istisnalar olmaması kaydıyla çünkü bazı eşyalar çok büyüktür ve balkon yada cam çerçeveden geçemezler.

Sorumluluk

Ankara Eşya Taşıma Profesyonelleri
  1. Ankara’da hizmet veren asansör-vinçlerimiz operatörünün sorumluluğundadır. Kaldırma düzeneğinin doğru şekilde takıldığından ve çalışabildiğinden emin, kaldırma tertibatının emniyetli çalışma yük kapasitesi içerisinde güvenle kullanılır.
  2. Ankara Ağaoğlu Evden Eve Nakliyat, hava şartları gibi olumsuz durumlarda asansörün kurulması istenen binaya kurmaktan vazgeçme hakkını saklı tutar.
  3. Ankara Ağaoğlu Evden Eve Nakliyat, belirli eşya veya yüklerin taşınmasını red etme hakkını saklı tutar.
  4. Ankara Ağaoğlu Evden Eve Nakliyat, asansörlü taşınma sırasında, asansörün çalışmasından kaynaklı bir arıza veya eşya veya yük asansörden düşürülmediği halde zarar gören eşyaladan sorumlu tutulamaz.
  5. Asansörün kurulacağı alanın uygunluğu sağlamak kiralayanın sorumluluğundadır. Asansöre destek vermek için herhangi bir balkon veya binanın doğrudan altında net ve sabit bir alan, kaldırma düzeneğinin takılacağı bir balkon veya pencere olmalıdır.
  6. Uygunluk konusunda herhangi bir şüphe olmalıdır.
  7. Ön keşif gereklidir, ücretsiz bir servistir.
  8. Asansörün kurulacağı alanda güvenlik açısından herhangi bir şüphe varsa kurulum ve sözleşme iptal edilebilir.   






Yorum Gönder

0 Yorumlar