Yeni Volvo V60 2019: fiyat ve resmi detaylar - Özellikler

Yeni Volvo V60 2019: fiyat ve resmi detaylar - Özellikleri

Volvo Brezilya da Brezilya pazarında başlattı station wagon V60 2019 - Araç $ 199,950.00 için markanın 35 bayi birinde rezerve edilebilir.

Volvo V60 2019

Model, tek bir bitirme versiyonu olan Momentum'da geliyor. Model, otomatik aydınlatma ve tesviye fonksiyonları ve LED gündüz farları ile Hammer of Thor formatında TAM LED farları ile ön ızgara tarafından vurgulanan bir kişilik estetiği özellikleri. Yanlarda alüminyum çatı çubukları, aynı malzeme kaplaması ve 18 inç alaşım jantlar ile yan pencere kaplaması bulunur.

Volvo V60 2019

Arkada, gövde kapağına kadar uzanan yüksek optik tasarımlı bir optik diziden oluşan LED ışınlarıyla el feneri tanımlanmıştır. 

İç Mekan İç 

mekan, hemen hemen tüm araç kontrollerini tek bir yerde bir araya getiren, orta paneldeki 9 inç dokunmatik ekran parlama önleyici LCD ekranıyla erişilebilen Sensus Connect eğlence ve bağlantı sistemi ile işaretlenmiştir.

Volvo V60 2019

Bu merkez dokunmatik 9 inçlik bir ekrana sahiptir, yüzey parlamayı azaltan özel bir malzeme ile kaplanmıştır. 90 ve 60 serilerinde olduğu gibi, Apple CarPlay ve Android Auto uygulamaları ile akıllı telefon entegrasyonu mevcuttur. 

Bu sistemde ayrıca 10 170 W hoparlör ile Yüksek Performanslı ses sistemi de bulunuyor. Sensus arabirimi, 24 saat destek hizmeti sunan Volvo On Call ile bütünleşiyor. Kapıları kilitleme ve açma, uzaktaki kabinleri klima, uzaktan başlatma ve navigasyon sistemine hedef gönderme.

Volvo V60. Çevresindeki ışıklandırma koşullarına göre otomatik olarak parlaklığını ayarlayarak, ileride sürücünün en alakalı bilgileri getiriyor özelleştirilebilir dijital gösterge tablosu 12.3", özellikleri 

yeni modüler platformu, yeni V60 kazandı ile Ön koltuklar daha incedir ve arka koltuklar, herkes için mükemmel konfor sağlayarak daha iyi yolcu bacakları için tasarlanmıştır. Katlanabilir arka koltuklar ile 1,364 litreye kadar genişletilebilen 529 litre. V60'ın arka koltuk sırtlığı, 60/40 bölünmesiyle farklı ihtiyaçlara uyar ve neredeyse düz bir kargo yüzeyine katlanabilir.

Volvo V60 2019

Volvo V60 sürüş modlarına izin veriyor. Üç ön ayar arasında geçiş yapmak veya vites değiştirme, gaz tepkisi ve direksiyon ağırlığı için dönüşü değiştiren kendi ayarlarınızı kişiselleştirmek mümkündür: 

• Eko: Ayrıcalıklar yakıt tasarrufu; 
• Konfor: günlük kullanımda pürüzsüzlüğü ön planda tutar; 
• Dinamik: Daha sportif sürüş için; 
• Bireysel: yapılandırmayı özelleştirin.

Volvo V60 2019

Model, 5,500 dev / dak'da 254 hp maksimum güç ve 350 Nm tork arasında T5 Drive-E, 2 litre, 4 silindirli turboşarjlı direkt benzinli enjeksiyona sahip 8 ileri otomatik şanzımana sahiptir. 1,500 ve 4.800 rpm. 

Güvenlik ve destek 

Markanın en son lansmanından sonra V60, ikinci otomatik Şanzıman Direktörü ile donatılmış Brezilya'da geliyor ve bu da otomatik frenlemenin tek başına potansiyel bir çarpışmayı önlemek için yeterli olmayacağı zaman devreye giriyor. Bu şartlarda, araç önündeki engellerden kaçınmak için manevra yardımı sunar. City Safety, hem gündüz hem gece çalışan araçlar, bisikletçiler, yayalar ve hatta büyük hayvanlarla çarpışmayı önlemek için çalışır.

İstasyon vagonu standart bir özellik olarak bir aralık değiştirme uyarı sistemi sunar - sesli bir uyarı verir ve 65 km / s ile 200 km / s arasındaki olası bir kazadan otomatik olarak direksiyon simidine kaynaklanır - yolun çıkışındaki koruma sistemi, sistemler yan etki koruma ve servikal omurga yaralanmaları, önden çarpışma uyarısı ve lastik basıncı izleme sistemi. 

Bu ekipmana ek olarak, V60, segmentte benzeri görülmemiş bir sistem sunuyor: Karşılıklı bir Araç ile çarpışma hasarını azaltmak için otomatik frenleme uygulayan Karşıt Parçası Azaltımı. Operasyonu 60 km / saat ile 140 km / saat arasındadır.

Volvo V60 2019

Model ayrıca yarı otonom direksiyon asistanı ile adaptif cruise control (ACC) de ekler. Pilot Assist - 130 km / saate kadar iyi işaretlenmiş yolda aracın yönünü, hızlanmasını ve fren yapmasını sağlar.

Volvo V60 2019

Yapısında V60, yolcuları yan çarpışma ve devrilme de dahil olmak üzere tüm çarpışmalardan ve kazalardan korumak ve aynı zamanda ön ve arka darbe bölgelerindeki enerjiyi tamamen dağıtmak için tasarlanmıştır. Kuvvet katmak ve kilo ve yakıt tüketimini azaltmak için, büyük miktarda bor çeliği, yüksek mukavemet ve piyasadaki en güçlü çeliklerden biri kullanıldı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar