İstanbul'da Yemek Yenecek 4 Harika Yerler

İstanbul, alanı ve nüfusu şehri mahallelerine ayırmayı daha iyi hale getiren devasa, genişleyen bir şehirdir . Aslında 10 küçük şehir olmalı, ancak İstanbul'un belirli bölgelerine odaklanmak yerine (bu çok daha uzun bir yazı yapacak), bunlar sizi tipik turistik yoldan biraz çıkaracak bazı yiyecekler .
1. Ev Yemekleri Lokanta
Bu ev yemekleri restoranları, çeşitli ev tarzı yemekler arasından seçim yapabileceğiniz yerel, kantin tarzı restoranlardır Türkçe konuşmaya gerek kalmadan hızlı bir şekilde sunulan daha geleneksel yiyecekleri denemek için harika bir yoldur (sadece işaret edin ve seçin) - lokantalardan bahsetmemek neredeyse her zaman çok ucuzdur .
Önerilerimden birini aşağıdaki videoda bulabilirsiniz .

2. Vegan İstanbul
Kantin tarzı lokanta, çeşitli et ve vejetaryen yemekleri denemek için iyi bir yoldur. Birçok Türk ev yemeği doğal olarak vejetaryen veya vegan, ancak bazı köfte veya kebap yemekleri denemek istiyorsanız Nişantaşı'ndaki Veganarsist iyi bir seçimdir. Restoran küçük (onlar da tasfiye hizmet) büyük gruplar önceden rezerve etmek isteyebilirsiniz. Veganarsistin et yerine geçen seçenekler şaşırtıcı derecede lezzetlidir, ayrıca sevimli balkon manzarası da bir koltuk mevcutsa güzeldir.
veganarsist instagram istanbul
3. Börekçi
Her kültürün içinde iyi şeyler olan sıkılmış bir hamur vardır. Ancak Türkiye'de börek börek ve sadece börek satmaya ayrılmış yerler var. Börekçi “börek yeri” ne dönüşüyor ve İstanbul'da oldukça yaygın. Tam bir yemeğin aksine çayla atıştırmalık bir durak daha, Kadıköy'de Gündoğdu Börek vs Künefe ( Osmanağa, Rıhtım Cd. No: 14 ) iyi bir seçimdir. Bu şekilde dışarı çıkmıyorsanız, bazı konut yan sokaklarında dolaşın ve bir tane bulmak zorundasınız.
İLİŞKİLİ

istanbul börek
4. Çiğ Köfte
Çiğ köfte hiç et değil , çiğ köfte herkes için bir tat değil, herkes baharatını idare edemez. (Baharatlı olmayan her şeyin piç haline getirilmesidir, siz de denemeyebilirsiniz.) İstanbul'da çiğ köfte denemek için birkaç yer var ama artık orada olmasa da Orhan Usta söz etmeye değer . Mısır Çarşısı'nın dışındaki durak , İstanbul'da nesli tükenmekte olan bağımsız bir zanaatkar geleneğini temsil ediyordu .
orhan usta istanbul
Serince Çiğ Köftecisi , İstiklal Caddesi'nden aşağı doğru iyi bir seçimdir.
Birkaç Diğer Seçenek
Çoğu durumda bir şehirde yemek için iyi yerler turistler tarafından bulunur. Ortaköy'e güzel manzarası ya da zarar yok ama yine de kumpir için ziyaret etmek için iyi bir yerdir. Aşağıdaki videoda nasıl sipariş verebileceğimi ve en iyi tezgahlarla ilgili önerilerimi görebilirsiniz .

Bunların hiçbiri turistik alanların görülmeye değer olmadığını söylemek değildir, Ayasofya 1000'in üzerinde bir güne bakmaz ( gram için yapın ). Ama etrafta dolaşmak sizi aç ve muhtemelen susuz hale getirecek, bu durumda rakı nasıl Türk gibi içeceğinizi öğrenmelisiniz

Yorum Gönder

0 Yorumlar